VICTRON ENERGY szigetüzemű és hibrid napelemes rendszerek képzés

Napjaink napelemes rendszerei esetében egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk az akkumulátoros, energiatárolós megoldásokra.

Ezen képzésünket azok számára javasoljuk, akik tisztán szigetüzemű rendszerekkel vagy ezek hálózatra kapcsolható integrációjával szeretnének barátkozni, s mindezt a Victron termékeinek használatával megvalósítani. A képzés azok számára is érdekes lehet, akik szeretnének a piacvezető Victron Energy termékeivel, és azokban rejlő lehetőségekkel, funkciókkal megismerkedni.

Miért a Victron?

Nem véletlenül a Victron Energy az egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb gyártó már több, mint 40 éve a szigetüzemű rendszerek piacán. Rendkívül széles termékpalettájával bármilyen szigetüzemű rendszer, elképzelés megvalósítható, szinte határok nélkül. A Victron fejlesztései az – akár hálózatfüggetlen – energia tárolásra (akkumulátoros rendszer), a napelemes-, szélenergia felhasználására, aggregátorral vagy hálózattal való kapcsolódásra, elektromos autótöltőkre, valamint a fogyasztói hálózaton lévő berendezések vezérlésére is kiterjednek.

Termékei között találkozhatunk akkumulátor töltőkkel, töltésvezérlőkkel (PWM és MPPT), DC-DC konverterekkel, inverterekkel, inverter-töltő kombinációkkal, akkumulátorokkal, egyenáramú elosztó rendszerekkel, komminukációs berendezésekkel és mindezek kiegészítőivel.

Mire számíthatsz a VICTRON képzésen?

A kis ízelítő után térjünk a lényegre: képzésünkön igyekszünk valódi tudást adni, hogy megismerhesd a szigetüzemű rendszerek típusait, felépítését, azok működését, azokban rejlő lehetőségeket, a megfelelő rendszerméretezés alapelveit.

Megmutatjuk Neked az alapokat:

  • miként válassz megfelelő rendszertípust (DC vagy AC csatolt),
  • milyen töltésvezérlő és akkumulátor technológiák léteznek, mik az előnyeik, hátrányaik
  • mely gyártók termékeit (inverter, töltésvezérlő, akkumulátor, stb.) lehet a Victron termékeivel kombinálni
  • milyen felépítéssel és funkciókkal rendelkeznek a MULTI és QUATTRO invertertöltők
  • mit várhatunk a Victron 22kVA-es autótöltőktől

Profi leszel, mert megtanítjuk Neked is:

  • miként tervezz, méretezz szigetüzemű vagy hálózatra kapcsolható akkumulátorral kiegészített napelemes rendszert, milyen ingyenes online segédleteket használhatsz (fogyasztói profil meghatározása, napelem várható termelés kiszámítása, energiatároló méretének meghatározása)
  • miként tudod integrálni a szigetüzemet a hálózatra kapcsolt rendszerekbe,
  • miként tudod a hálózat felé történő visszatáplálást optimalizálni, korlátozni, tiltani, vagy teljes mértékben lekapcsolni
  • milyen Victron újdonságokkal, fejlesztésekkel, termékekkel találkozhatunk 2024-ben

Miért van szükséged a képzésre?

Úgy gondolom a tanulás, továbbképzés minden szakterületen szükséges ahhoz, hogy munkánkat a lehető legjobb minőségben tudjuk végezni. Különösen igaz ez a villamosipar területén, ahol a technológiák és előírások folyamatosan fejlődnek, változnak. A Victron gyártó ezért elvárja, hogy a tervezők, kivitelezők, és különösen a szervizpartnerei naprakész ismeretekkel rendelkezzenek.

Kiket és hova várunk a képzésre?

Azok jelentkezét várjuk, akik már aktívan foglalkoznak villamos tervezéssel, vagy napelemes rendszerek tervezésével, kivitelezésével. Ha még csak most fontolgatod, hogy ezzel szeretnél foglalkozni, akkor szintén itt a helyed! A tanfolyam elvégzéséhez villamosipari képesítés vagy tapasztalat javasolt.

A képzés helyszíne: Mediterrano Sopron

A képzés időpontja: 2024.07.25-26 9:00-16:30 (csütörtök-péntek)

Résztvevők száma legfeljebb 25 fő lehet.

A képzés ára 75.000 Ft + Áfa.

A vendégünk vagy!

Nem kell hidegélelemmel érkezned! :-)
A képzés napján a KV, üdítő, ásványvíz, szendvics korlátlan fogyasztását, valamint az ebédet is mi álljuk! Mindezek mellett a Victron képzésed teljes díját jóváírjuk az első, legalább nettó 2500 € értékű Victron rendszer vásárlásodból.

Szakadj ki erre a napra a megszokott kerékvágásból, hajtásból, és kapcsolódj ki úgy, hogy közben hasznos szaktudást szerzel és a jövődet építed!

VICTRON ENERGY szigetüzemű és hibrid napelemes rendszerek képzésSzékhely: H-9400 SOPRON, Balfi út 87.