monitoring / rendszerfelügyelet

A napelemes rendszerünk működését ellenőrizhetjük az inverteren található visszajelző lámpákon vagy a kijelzőn. Ez semmilyen szakértelmet nem igényel. A szolgáltatónak visszatáplált energia mennyiségét a digitális fogyasztásmérő (új villanyóra) mutatja. Ezeken a kijelzőkön a pillanatnyi, illetve eddigi összes termelés látható. A modern távfelügyeleti rendszerek ennél többet kínálnak.

tovább >>>

Kényelmesen és egyszerűen internetböngészőn vagy akár az ingyenesen letölthető mobil applikácón keresztül nyomon követhetjük a napelemes rendszerünk termelését, az egyes panelekről érkező teljesítményeket, feszültségeket, áramokat. Lehetőségünk van fényerő-, hőmérséklet- és szélsebességmérő szenzorokat is csatlakoztatni. A rendszerek akár több hónap/év adatait képesek eltárolni. Segítségükkel gyorsan és könnyedén ki tudjuk szűrni az üzemzavarokat, ellenőrizhetjük a rendszer működését. A SolarEdge megoldása napelem szintű távfelügyeletet, ellenőrzést tesz lehetővé. Erről a technológiáról solaredge menüpontban is tájékozódhat.

monitoring / rendszerfelügyelet

Kényelmesen és egyszerűen internetböngészőn vagy akár az ingyenesen letölthető mobil applikácón keresztül nyomon követhetjük a napelemes rendszerünk termelését, az egyes panelekről érkező teljesítményeket, feszültségeket, áramokat. Lehetőségünk van fényerő-, hőmérséklet- és szélsebességmérő szenzorokat is csatlakoztatni. A rendszerek akár több hónap/év adatait képesek eltárolni. Segítségükkel gyorsan és könnyedén ki tudjuk szűrni az üzemzavarokat, ellenőrizhetjük a rendszer működését. A SolarEdge megoldása napelem szintű távfelügyeletet, ellenőrzést tesz lehetővé. Erről a technológiáról solaredge menüpontban is tájékozódhat.Székhely: H-9400 SOPRON, Balfi út 87.